Mökit

Levin Kellokas

kellokas
Kun lähdet Levillä Rakkavaaraan johtavan tien tienhaarasta, on 1,6 km päässä Kalliorakan th. Tien oikealla puolella sijaitsee ruskeasta pyöröhirrestä rakennettu Levin Kellokas.

Se on oivallinen perhepaikka.

Pari makuuhuonetta ja tupa, jota uusittu takka lämmittää lisää, kun virittää tulen. Keittösyvennyksessä on kojeet ja laitteet, astianpesukonetta myöten. Tuvassa on laverisohva kahdelle pötkötellä. Makuuhuoneissa, toisessa 4 ja toisessa 2 nukkumasijaa. TV on tietenkin ja radio.

Saunassa on AITO-kiuas. Sen lämmittämiseen on varattava vähän jatkuvalämmitteistä kauemmin, mutta vaiva palkitaan. Löylyä tulee vielä aamullakin illan saunomisen seurauksena. Sähkökiuaskin on.

Pyykinpesu on vaivatonta koneella ja kuivumista voi jouduttaa kuivauskaapissa, jossa myös varusteiden kuivaus onnistuu.

Suxibussi kiertää ohi Kellokkaan hiihtokautena, joten rinteeseen meno on vaivatonta. Murtomaaladulle voit liittyä aivan mökin viereltä.

Lisätietoja Levistä:

"Ken Levillä kyllästyy, hän elämäänsä kyllästyy!"


Humppilan Sokeelampi

sokeelampi
Urjalan taikayössä

Hirsirakennukset lepäävät takamaiden metsän sylissä, puhdasvetisen Sokeelammen jylhällä rinteellä. Vastapäisellä rannalla kuvastuvat lammen pintaan Sokeelamminvuoren kalliorinteet (Lounais-Hämeen korkein paikka).

Tilaa on noin 20-30 hengen tilaisuuksiin ruokailumahdollisuuksin. Saunomismahdollisuus joko puulämmitteisessä rantasaunassa tai päärakennuksen sähkösaunassa. Elävä tuli takkoihin on mahdollisuus virittää avarassa tuvassa, päärakennuksen vilvoitteluterassilla sekä rantasaunan saunatuvassa.

Sisämiljöössä leimaa-antavinta ovat jykevät kalusteet sekä Metsovaaran ja Marimekon tekstiilit. Ruokailuastioina Arabian Arctia, lasisto on Nuutajärven sekä aterimet Hackmannin Elegiaa.

Kesäaikaan mahdollisuus ulkogrillaukseen laavukatoksessa sekä luonnollisesti monenmoisiin ulkopeleihin. Uinti ja soutelu lammella ovat kesäajan suosikkeja. Syysaikaan kutsuvat runsassieniset lähimetsät suojiinsa, on myös houkuttelevia kuusikoita poimia mustikoita, ja myöhemmin syksyllä punertavat puolukat mättäillä ja kallioilla. Talvisaikaan tarjoaa kirkas lammen jää aika-ajoin luistelumahdollisuuden ja lumen peittämänä hiihtomahdollisuuden.

Matkaa Tampereelta on noin 80 km , Turusta n. 110 km ja Helsingistä n. 150 km.

Lisätietoja Urjalasta:


Asunnot
Asuntoja on vuokrattavana Tampereen keskustassa. Kysyntä on vilkasta, joten emme ilmoita kohteita sivuillamme. Tiedusteluihin vastaamme mielellämme.